2012. november 22., csütörtök

Taylor Lautner a való életben is ötödik kerék

Az Alkonyat-filmek farkasfiúja örül, hogy a kamaszok kedvenc szerelmespárja kibékült, mert így nem kell választania jóbarátai közül. Múlt pénteken egy berlini bowling klubban, a Berolina Bowling Lounge-ban látták együtt a három tinibálványt, amint önfeledten játszottak.
Közben a mozikban dübörög a vámpírsztori befejező része, aminek a promóciója még mindig tart, pedig a Hajnalhasadás 2. szép számokat produkál a kasszáknál. Legutóbb Kristen Stewart volt Conan O’Brian talk show-jának vendége, ahol a műsorvezető a dohányzásról faggatta a színésznőt.
- Inkább kocabagós voltam, mint nikotinfüggő - mondta Stewart, aki nemrég szokott le káros szenvedélyéről. - Csupán az esett jól, hogy valami van a számban.

Míg Pattinson és Stewart sorra írja alá a szerződéseket új filmekhez, Lautnernek mintha elakadt volna a szekere. Bár van két film az előjegyzésében 2013-ra és 2014-re, egyikről sem hallani semmit, míg a híres szerelmespár újabb és újabb szerepeiről rendszeresen beszámolnak. Lautnernek a szerelmi élete is pang, a Taylor Swifttel való szakítás óta nem igazán jött össze neki kapcsolat, bár nemrég együtt látták a Pretty Little Liars egyik főszereplőjével, a szőke Ashley Bensonnal, ezek a randik is csak időtöltésnek bizonyultak. Talán ha lecseng az Alkonyat-láz, Taylor is megtalálja a helyét a filmiparban.


2012. november 16., péntek

Twilight-gardrób

Amikor Bella (Kristen Stewart) a film elején felébred, ez a szexi, testrefeszülő királykék miniruha van rajta, amihez hasonlót már 4800 forintért találsz az ASOS-on! Egy szexi vékony övvel nagyon jól néz ki...



Carmen (Mía Maestro) egy pihe-puha (reméljük mű)szőrme nyakmelegítőben indul a Volturik elleni csatába. Ugyanilyen színű és fazonú belebújós műszőr sálat találsz ITT, 7500-ért!







 A két amazon, Senna és Zafrina imádják az azték-mintás cuccokat, és szerintünk ha a dzsungelből elindulnának a nagyvárosba shoppingolni, tuti, hogy beszereznének egy ilyen dögös kis táskát, főleg, mivel csak 6800 forintba kerül. /KATT IDE/



 Ha a vámpírok helyett a vérfarkasokért rajongasz, mutasd is ki, és rendelj egy párat ebből a cuki, aranyszínű fülbevalóból! Ha 1500 forintért szerinted is simán megéri, katt IDE!

2012. november 14., szerda

Hajnalhasadás 2. filmzene

2012. november 3., szombat

Robert Pattinson: A szexjelenet forgatása nevetséges volt

A színész nemrégiben az ausztrál talk show, a Kyle and Jackie O műsor vendége volt, s a színész szívesen csevegett a rajongókat legjobban foglalkoztató részekről. A szóban forgó, ötödik filmben a vámpírrá alakult Bella Swan (Kristen Stewart) végre vámpírként is egyesülhet férjével, a Pattinson által alakított Edward Cullennel.
„Az utolsó részben a szexjelenetek elég nevetségesek. Mivel tizenhármas karikát kapott a film, ezért nehéz volt a jelenetet mégis szexivé tenni. De állítólag ez kellene legyen a legütősebb vámpír szexjelenet, amit valaha láttatok.”

A felvétel természetesen nem ment zökkenőmentesen, hiszen igen nehéz extázist mutatni egy seregnyi ember előtt. Szerencsére minden időre elkészült, s a hazai közönség november 15-én nézheti meg a mozikban Edward és Bella szerelmi egyesülését.