2012. december 26., szerda

Karácsonyfa-díszítő partit tartott a vámpír pár

Ha tehetnék, elkerülnék a nyilvánosságot. Amilyen messzire csak lehet. Hiszen annyi minden vannak már túl, épp itt lenne az ideje, hogy kizárólag együtt legyenek és egymásra figyeljenek. És a családjukra.

Robert Pattinson és Kristen Stewart ezért úgy döntött, hogy közös karácsonyfa-díszítő partira hívja meg Kristen Las Feliz-i házába a teljes családot, valamint a barátokat. Hogy az esemény pontosan hogyan is zajlott, arról nem szivárogtak ki hírek, de annyit azért tudni lehet, Robert tökéletesen érezte magát.

Abban a házban, amelyet Kristen a szakításuk után vásárolt. Itt ugyanis nincsenek olyan nyomasztó emlékek, amelyek a közelmúlt viharos történéseire emlékeztetnék őket. Kristen hálás a sorsnak, de legalábbis Robertnek, hogy a fiú a megcsalás után végül képes volt továbblépni és újra örök szerelembe esni vele.

"Kristen végtelenül boldog, hogy Robbal együtt tért vissza a házába. A lehető legtöbb időt szeretnék most együtt tölteni, mindaddig, míg Rob újra útra nem kel a következő forgatásra, januárban" - mondta a pár egyik névtelen ismerőse.


 

2012. december 21., péntek

Villantott a Twilight sztárja

Kristen Stewart és Robert Pattinson általában teljesen elnyomja a Twilight-filmek többi szereplőjét, és így kevés figyelem irányul rájuk. Ám most Elizabeth Reaser kihasználta, hogy a producerek nem küldték el a sorozat utolsó részének Hong Kong-i premierjére a két elsőszámú sztárt. A harminchét éves színésznő egy aprócska miniruhában jelent meg a film sajtókonferenciáján, ami már attól is vonzotta a tekinteteket, hogy teljesen átlátszó volt. Ám amikor Elizabeth óvatlanul szétpakolta a lábait, és felfedte a bugyiját, végleg minden szempár rászegeződött.

A villantást Liz percekig nem vette észre, és nyugodtan beszélt tovább arról, hogy milyen volt fényben járó vámpírnak lenni a vásznon. Ám gyanús lett neki, hogy egyre kevesebb kérdés érkezik hozzá, és mindenki - élen a fotósokkal - nem pont éppen a fejére koncentrál. Amikor lenézett, persze felfedezte a divatbalesetet, elvörösödve lejjebb húzta a ruháját, és úgy összeszorította a combjait, hogy egy milliméternyi rést sem maradt közte.